Páginas

lunes, 26 de noviembre de 2012

Carta al Lluc - 3 messos i 3/4

Si fill porto un retard que fa vergonya! Tinc excusa pero, la primera tu es clar i la segona es que ens hen canviat de pis. Ara tenim mes espai, dos banys (iuju!) i tu tens la teva propia habitacio, ben maca amb una finestra i tot res de zulos!

Aquestes ultimes setmanes estan sent realment extranyes, desde el dia que vas fer 3 messos cada dia que pasa canvia sembla que per fi has decidir gaudir de la teva estada entre la resta de mortals.



Segueixes sent super punyetero pero poc a poc hem trobat petits i grans canvis que et senten molt be.

Ets un desastre amb les rutines i de nou t'has carregat el "ritmus" que tant ens havia costat, ha estat per millorar pero ara menges cada 3 hores en lloc de dos ! uee! i fruit de la meva lectura sobre el mon dels nados i la son (garn hit del mon editorial) seguim un horari germanic:

- La yteva hora natural de llevarte ara per ara es les 6 peti qui peti, aixi que et fiquem a dormir a les 18.00.
- Des de que et lleves dures 1,5 hores (amb sort) despert, despres plores i toca siesta.
- A partir de llavors cada cop que et despertes dures 2 hores aprox.
- Les siestes son curtes 35-45 minuts pero hi estem treballant i espero que algun dia les vagis allargant.
- A mes a mes divendres varem començar a fer sleep training en serio seguint el sistema que mes pes en ha fet el d'aqui. (aixo pero es mereix un post a banda un altre dia).

Tens molts força, quan t'emprenyes ho fas com un king kong, una mostra, abans de la pataleta (que va tenir lloc mentres jo era al bany) tant tu com el "gimnas" estaveu al centre de la alfombra en paralel a la porta.


Per ultim et deixo amb un petit discurs que reflecteix molt be el que opines del mon, d'aqui un parell de dies t'escriure sobre el que ha passat aquest mes (grans fites, començar a la Kita, la teva primera excursió al Ikea i a Sihlcity....)

No hay comentarios: