Páginas

domingo, 3 de febrero de 2013

1/2 any

Com rius i que guapo que ets quan vols, ara si que entenc que algun grillat repeteixi.

No ets un nadó tovet i dolç que es dorm als braços de qualsevol, no rius per que si, ets exigent i ganapia. T'ho mires tot amb cara de "chorradas las justas", ets una criatura llesta i divertida, que es destapa quan es sent segura i quan no prefereix observar des de una certa alçada (fins i tot a la guarderia tens "el teu lloc" una hamaqueta estupenda i nova només per tu) .

Ets mimos a la teva manera, rodoles cap on estic i em toques la cara (i mes em val que tinguis les ungles curtes perque esgarrapes) somrient. Quan fas això al papa se li cau la baba (en serio, hem comprar una fregona i tot!).

T'encanta estar al terra i ballar amb mi, es la unica manera de que no ploris quan preparem la banyera al vespre i ja estas cansat i ploramica. Estirat a la alfombreta del bany, et canto alguna canço ben idiota i remeno el cul mentres tu mous els braços i les cames com una guiri anglesa ballant la Shakira.

El tema del pit, millor deixem-ho, de moment has guanyat i seguim amb ell, no te sentit començar la 3a guerra mundial per una teta, a tu et fa feliç i jo no he de marxar a cap despatx ni res que m'ho impedeixi així que apa. Això si, seguim a canvi de que les papilles siguin un èxit.

Quan tens gana et seus a la trona tot content idones cops a la safata com un barbar "tabernero mas cerveza!" quan no et ve de gust... bueno, ets MOLT explicit.

Tens gustos estranys, el fonoll de Florencia, el kohlrabi (ni fava de com es tradueix) i la carbassa es el que més t'agrada.

 Com a bon català estas emocionat amb el món de la caca. Pets, rots i caca de mil colors, ara que prens papilles t'hi dediques amb cos i ànima, només espero aviat que el teu moment All'bran deixi de ser a les 6 del mati!

I la música!

Amb plàstics, paperots, caixes o les teves noves maraques de color groc, tot el dia dale que te pego. Els veins creuen que em muntat una tuna.



En resum ha estat un molt bon més, sembles una personeta i cada cop esta mes clar que ets mes caparrut que el teu pare i jo JUNTS! quins anyets ens esperen...

Un petonet.

La mama.





P.D. estem a 3 de febrer i portes 3 dies SUPER pesat. Entre les dents i la mamitis n'hi ha per llogar cadires! D'això peró ja en parlarem en la propera entrada mensual.

No hay comentarios: