Páginas

viernes, 4 de enero de 2013

5 messos - año nuevo niño nuevo

5 messos, 7 kilos i gairebe gairebe cap plor!

El que semblava un potser fa un mes ara ja es un "pues claro!", per fi estas content i a gust la major part del dia. La nostra feina ens ha costat!

Aquest mes ha estat intens. Has estrenat la teva habitació, som els reis del "sleep training" (tens uns horaris molt estrictes i si els seguim vas com la seda si no, ets un gremlin!), has tastat la papilla i hasvolat d'anada i tornada a Barcelona sense gaire enrenou!

Ah i per fi has conegut a la familia! Quin shock!
Tambè t'has trobat la tita. A la banyera i després de passar una estona amb el teu tiet Xavier (ell diu que no ha fet res però es una curiosa cohincidencia). 

Una fita important per a mi ha estat presentar-te de forma oficial el Hobbes, el Patton i la Lola.

Amb diferencia el que més gràcia et fa es el Patton, el sentiment es reciproc a més a més. Es realment curios veure la cura amb que una animalot que pesa gairebe 10 vegades més que tu es mou al teu voltant.

A veure que pasa quan siguis capaç de desplacar-te i seguir-lo.

Tambè esta el tema de les baves, encara no esta clar qui guanya, si tu o ell.

Tens els teu caracter i encara hi ha crits i plors, la quantitat però es ben normal, el volum segueix sent de record (la pobre veina del 3er...) pero ja hi estem acostumats.

Tu tens unes ganes tremendes de menjar-te el mon, a la teva manera i amb els teus horaris pero tens ganes de "marxa", ara falta que nosaltres siguem prou valents per dur-te a tot arreu :-)

Pero sens dubte el hit del mes ha estat que el dia 31 de desembre, qui sap si amb ganes d'arreglar-nos el cap d'any i per que oblidem una mica que 2012 ha estat "durillo", vas decidir fer les teves primeres rialles.

No somriures, d'aixo ja en teniem, no, rialles de les bones jugant a futbol amb el teu avi (aka henry, enric o iaio, segons a qui preguntis). Es un soroll molt bonic. Aixo si, et vens caret, costa fer-te riure, ho fas quan vols!

Feliç any nou petit, un petonet

La mama (que pots hauras notat no te corrector de català ni el nivell C...)



No hay comentarios: